Big Money Soccer Champions Quiz Answers

Hello brother, I hope you all are well, so today I am at your service with a new article. In today’s article, we are going to talk about Big Money Soccer Champions Quiz Answers

Also Read: V2 – Lucky Wheel Quiz Answers (100% Score) Updated

Do you want 100% correct Big Money Soccer Champions Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Big Money Soccer Champions Quiz which will hold a total of 20 questions. Trivia Bandit offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Here Is A List Of Answers

Big Money Soccer Champions Quiz Answers

Question 1: Who is the highest-paid goalkeeper in the world?

  • Thibaut Courtois
  • David De Gea
  • Iker Cassilas
  • Manuel Neur

Correct Answer: David De Gea

Question 2: With a salary of $24M and $4M in endorsements, the highest-paid player of 2020 in the Bundesliga was?

  • Lucas Hernandez
  • Manuel Neur
  • Thomas Muller
  • Robert Lewandowski

Correct Answer: Robert Lewandowski

Question 3: In 2020, who was the highest-paid player in the Premier League?

  • Harry Kane
  • Muhammad Salah
  • David De Gea
  • Sergio Aguero

Correct Answer: Muhammad Salah

Question 4: Who is the highest-paid player in the Ligue 1’s 2020-21 season?

  • Marco Verrati
  • Angel De Maria
  • Neymar Jr.
  • Kylian Mbappe

Correct Answer: Neymar Jr.

Question 5: Earning a salary of $23 million, this player was in 2020 the most expensive bench warmer in sports?

  • Neymar Jr.
  • Gareth Bale
  • Alexis Sanchez
  • James Rodriguez

Correct Answer: Gareth Bale

Question 6: Who was the highest-paid female soccer player in the world in 2020?

  • Carli Lloyd
  • Alex Morgan
  • Julie Ertz
  • Sam Kerr

Correct Answer: Carli Lloyd

Question 7: Earning $47 million in endorsements in 2020, the player with the highest pay in endorsements is?

  • Zlatan Ibrahimovic
  • Lionel Messi
  • Cristiano Ronaldo
  • Neymar Jr.

Correct Answer: Cristiano Ronaldo

Question 8: Who is the highest-paid player in the Serie A 2020-2021 season?

  • Cristiano Ronaldo
  • Gonzalo Higuain
  • Paulo Dybala
  • Zlatan Ibrahimovic

Correct Answer: Cristiano Ronaldo

Question 9: Who is the highest-paid coach that is earning $48 million per season?

  • Antonio Conte
  • Jurgen Klopp
  • pep Guardiola
  • Diego Simeone

Correct Answer: Diego Simeone

Question 10: Who is the highest-paid player in the MLS 2020-21 season?

  • Michael Bradley
  • Gonzalo Higuain
  • Carlos Vela
  • Jozy Altidore

Correct Answer: Gonzalo Higuain

Question 11: The prize money of the champions of the 2020-21 UEFA Champions League is?

  • €9,000,000
  • €10,000,000
  • €4,000,000
  • €19,000,000

Correct Answer: €19,000,000

Question 12: With a salary per match of €5,800, the league with the highest-paid soccer referees in 2020 was?

  • Laliga Referees
  • Bundesliga Referees
  • Chinese super league Referees
  • Seria A Referees

Correct Answer: Laliga Referees

Question 13: With yearly earnings of $24 million, who is player that has the most expensive Boot deal?

  • Cristiano Ronaldo
  • Lionel Messi
  • Neymar Jr.
  • Kylian Mbappe

Correct Answer: Neymar Jr.

Question 14: The prize money for the champions of the 2020-21 UEFA Euro 2020 is?

  • €5 Million
  • €15 Million
  • €10 Million
  • €7 Million

Correct Answer: €10 Million

Question 15: The winners of the FIFA Club World Cup 2020 collect prize money of?

  • €5 Million and extra bonus of €5 Million
  • €8 Million and extra bonus of €2 Million
  • €6 Million and extra bonus of €4 Million
  • €7 Million and extra bonus of €3 Million

Correct Answer: €6 Million and extra bonus of €4 Million

Question 16: France was the winner of the FIFA World Cup 2018 and collected a prize money of?

  • $28 Million
  • $48 Million
  • $18 Million
  • $38 Million

Correct Answer: $38 Million

Question 17: Earning more than $20 million a year, who is the highest-paid player in the Chinese Super League 2020-21 season?

  • Graziano Pelle
  • Alex Teixeira
  • Paulinho
  • Oscar Dos Santos Emboaba Jr.

Correct Answer: Oscar Dos Santos Emboaba Jr.

Question 18: Who was the 2nd highest-paid soccer player in Spanish La Liga 2020?

  • Lionel Messi
  • Luis Suarez
  • Antonie Greizmann
  • Eden Hazard

Correct Answer: Eden Hazard

Question 19: Who earned a salary of $92 million in 2020 and was the highest-paid player?

  • Zlatan Ibrahimovic
  • Cristiano Ronaldo
  • Neymar Jr.
  • Lionel Messi

Correct Answer: Lionel Messi

Question 20: Who is the top-earning soccer club earning $936.7 million in the 2018/19 season?

  • Real Madrid
  • Barcelona F.C.
  • Bayern Munich
  • Manchester United

Correct Answer: Barcelona F.C.